Legendarul UMEK, alături de patru DJi internaționali, va juca ruleta rusească la București!

Cinci DJi cunoscuți pentru legendarele show-uri susținute în cluburi și festivaluri de muzică electronică din întreaga lume vin la București pentru a lua parte la primul joc de ruleta rulească cu muzică techno și house!

București, 18 august 2017: Russian Roulette este cel mai nou concept de distracție pentru pasionații de muzică electro și underground house din România. Proiectul este un show de excepție, unde inovația, ritmul, muzica și elementele artistice vor transforma seara participanților într-un eveniment de neuitat. Russian Roulette se va desfășura în data de 23 septembrie la Arenele Romane din București și îi va avea ca invitați pe Umek (Slovenia), Prok & Fitch (UK), Adrian Hour (Argentina), David Keno (Elveția), David Herrero (Spania). 

Cu cinci scene, una pentru fiecare DJ, evenimentul se va desfășura conform feedback-ului publicului. Mai exact, cu ajutorul unui buton amplasat în mijlocul locației, publicul va hotărî cum se va desfășura întreaga seară, stabilind ordinea în care fiecare DJ își va susține show-ul.   

image
Russian Roulette este un concept unic în lume

Cu această ocazie, românii vor putea să asculte în premieră seturile pregătite de cei cinci DJi internaționali. Spectacolele susținute de aceștia au făcut înconjorul lumii, astfel că au ajuns rapid printre favoriții petrecăreților și pasionaților de muzică electro din Ibiza, SUA, Japonia, Mexic, Brazilia, Marea Britanie, Olanda, Canada și chiar România.